De zomervakantie zit er helaas alweer op. Doordat ook de corona crisis graag zijn slag wilde slaan tijdens de zomervakantie, zijn er vele festivals, vakanties en andere uitjes helaas gecanceld. We zijn op zoek gegaan naar alternatieven in eigen land, maar probeerden er ook nog even tussenuit te komen. In dit blog geven we je graag nog een aantal tips om er nog op uit te kunnen gaan in het weekend, zodat je toch nog een beetje het vakantiegevoel terug kunt krijgen!

Overnachten in een pretpark of de dierentuin!

Voor kinderen is dit zeker ideaal, overnachten in een pretpark of een dierentuin, tegenwoordig zijn er vele parken die dit aan kunnen bieden. Je boekt je verblijf bij het pretpark of de dierentuin, waarna je tijdens jouw gehele verblijf toegang zult hebben tot het park. In het weekend zou je dus alle liveshows, voermomenten en andere spektakels kunnen verdelen over het verblijf, zodat je alles kunt zien!

Ook wanneer de kinderen iets ouder zijn zullen zij zich niet vervelen. De kinderen kunnen samen op stap in het park, terwijl jullie als ouders er even op uit gaan. Zelf zul je de rust kunnen pakken, terwijl je kinderen juist de drukte opzoeken en zich geheel uit kunnen leven in het park!

Een overnachting in een hotel

Wanneer je het iets rustiger aan zou willen doen, kun je er ook voor kiezen om eens een overnachting te boeken in een hotel. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar een hotel bij een plaats die je nog graag eens zou willen zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hotel op De Veluwe, waar je als iemand van de randstad eens volledig tot rust zou kunnen komen. Als iemand uit een dorp zou je er in tegenstelling voor kunnen kiezen om juist op zoek te gaan naar hotels in de stad. De hotels zien graag mensen uit Nederland een bezoek brengen aan één van hun vestigingen, zodat de gehele branche omtrent hotels niet ineens in zou kunnen storten!

Verschillende hotels in de stad

In de binnenstad zijn er vele verschillende hotels te vinden, van low-budget tot aan luxe hotels. Je kunt jezelf eens geheel verwennen, terwijl je jezelf nog altijd in Nederland zult bevinden. Kies er bijvoorbeeld eens voor om als student uit de randstad een hotel te zoeken in een stad als Groningen of Maastricht. Hier zijn vele hotels te vinden, waar jij vervolgens eens een kijk kunt nemen in het studentenleven daar. Geef jezelf nog even de rust en bereid je voor op je nieuwe schooljaar of periode op het werk en geniet nog even van een weekend weg in één van de hotels in Nederland. Genietze!