Natuur

Welke aanraders zijn er voor een perfecte familiereis naar Zuid Afrika? Dat zijn er een heleboel! Zuid Afrika is een prachtig land met ontzettend veel verschillende bezienswaardigheden, de ene nog mooier dan de ander. Deze bezienswaardigheden zijn ook perfect om te bezoeken met de kinderen, want dit hebben zij waarschijnlijk nooit eerder gezien. 

Dieren spotten en natuur bewonderen

Een familiereis is niet compleet zonder het spotten van de bijzondere wilde dieren die Zuid Afrika rijk is. Breng daarom een bezoekje aan het Addo Elephant National Park tijdens jullie familiereis naar Zuid Afrika. Het park staat bekend om de vele olifanten, maar je kunt er ook andere leden van de Big Five spotten. Willen jullie als ouders ook nog wat zien van de natuur, kies dan voor de Garden Route. Langs deze route vind je veel natuur en cultuur en kom je de mooiste plekjes van Zuid Afrika tegen. Deze route is perfect te combineren met een bezoekje aan het National Park. Zo heb je een leuke activiteit voor het hele gezin.

Cultuur opsnuiven

Tijdens een familiereis naar Zuid Afrika, vinden veel ouders het belangrijk om hun kinderen ook cultuur bij te brengen en om hen wat te leren over de geschiedenis. De perfecte plek in Zuid Afrika hiervoor is Robbeneiland. Dit voormalige gevangeniseiland staat bekend om de grimmige geschiedenis. Het is niet de meest vrolijke activiteit, maar het is wel heel indrukwekkend. Je kunt de plek bezoeken tijdens jullie familiereis naar Zuid Afrika. Er worden namelijk rondleidingen gegeven door ex-gevangenen en je kunt een kijkje nemen in de voormalige cellen van de gevangenen. Het is dus een bijzondere plek en zeker een aanrader om te bezoeken tijdens jullie reis.

En de rest

Natuurlijk heeft Zuid Afrika nog veel meer te bieden. Er zijn ontelbaar veel activiteiten om te doen en bezienswaardigheden om te zien tijdens jullie familiereis. Zo heeft het land veel parken waar je wilde dieren en prachtige natuur kunt bewonderen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een Amerikaanse beleving mee te maken in het land. Zo heb je de route 62, die veel wegheeft van de route 66 in Amerika. Ook heb je Sun City, wat gezien wordt als het Las Vegas van Zuid Afrika. Je vindt hier casino’s, restaurants, luxe hotels en andere uitgaansgelegenheden. Het is een zeldzaam en uniek plekje om te bezoeken tijdens jullie familiereis naar Zuid Afrika. Daarnaast beschikt Zuid Afrika ook over verschillende prachtige witte stranden. Het weer in het land is dan ook perfect zodat de ouders kunnen relaxen op het strand en de kinderen kunnen spelen in het water.

Veelzijdige familiereis naar Zuid Afrika

Zuid Afrika is ontzettend veelzijdig waardoor het de perfecte bestemming is voor een familiereis met het hele gezin. Er zijn genoeg activiteiten voor de kinderen en er is genoeg te zien voor iedereen. Ook kent het land verschillende unieke plekken, die bijzonder zijn om met het gezin te bezoeken. Je kunt hier herinneringen maken met het hele gezin die niemand meer zal vergeten, die altijd gekoesterd zullen worden en waar jullie gezamenlijk heerlijk op terug kunnen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *