Misschien ben je geboren met mooi krullend haar of lang steil haar. Ieder mens heeft ander haar en dat maakt iedereen juist zo uniek. En dat betekent ook dat elk haar op zijn eigen manier verzorgd moet worden. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel erg veel merken voor verschillende haartypes. Je kan natuurlijk ook altijd naar de kapper gaan als je het niet meer helemaal weet. Kappers hebben geleerd om met verschillende haartypes om te gaan en weten dan ook precies welke producten en materialen het beste bij jou passen! Elke kapper werkt natuurlijk ook weer met een ander soort merk. De een vind het bijvoorbeeld belangrijk dat er alleen natuurlijke ingrediënten in zitten en de ander houdt meer van een lekker geurtje aan het product. Hier wat bekende kappersmerken die misschien wel goed voor jouw haar werken!

Indola

Indola is een internationaal en exclusief kappersmerk. Het merk werkt met professionele producten, tools en materialen die het beste uit jouw haar halen! Indola staat ook bekend om zijn bijzondere Street style en ze zullen ook altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends! Producten van dit merk zullen je haar erg goed verzorgen maar hun blondeer producten staan ook erg goed bekend in de kapperswereld!

Kérastase

Kérastase is een erg bekend kappersmerk. Ze staan bekend om hun goede ontwikkelingen en uitgebreide kennis over ingrediënten. Het merk is dan ook zeer exclusief en mag alleen verkocht worden door bepaalde retailers. Dit merk is een dochterbedrijf van L’Oréal en is gestart in 1964. Door de jaren heen heeft dit bedrijf heel veel verschillende lijnen ontwikkeld voor verschillend haar. Dus voor iedereen zit er wel wat bij! Na velen jaren van onderzoek hebben ze tot nu toe 12 lijnen uitgebracht met shampoos, conditioners en maskers. Ze hebben bijvoorbeeld Volumifique, dit is een lijn die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen met fijn haar die wat meer volume zouden willen. Dan de Densifique lijn, deze producten zijn bedoeld voor vrouwen met haarverlies en dunner wordend haar.

Keune

En dan misschien wel het meest bekende kappersmerk: Keune. Keune staat voor elegantie, creativiteit en actualiteit, dit herken je in de producten. Het is echt een design kappersmerk. Dit design komt ook terug in de herkenbare zwartzilveren verpakking van Keune. Keune is een van de grootste Nederlandse producenten van professionele haarverzorgingsproducten van een uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunnen ze constant de producten door ontwikkelen en laten aansluiten bij de vraag van de klant. Vaak werken kappers niet alleen met de verzorging/styling producten van Keune maar gebruiken ze er ook de haarverf van. Want de haarverf van Keune is van goede kwaliteit.