glamping in Nederland bij De Leistert

Wil je wel lekker het gevoel van kamperen hebben, maar verlang je tijdens je vakantie toch ook naar een beetje meer luxe? Met glamping in Nederland bij De Leistert kampeer je op een luxe manier, met faciliteiten die je op een normale campingplaats niet hebt. De combinatie van het kamperen en de luxe faciliteiten maken dit uniek, geniet van deze prachtige ervaring en krijg precies wat je wenst tijdens je vakantie. Genieten van luxe kamperen voor jong en oud.

glamping in Nederland bij De Leistert

Gezellig met je eigen kampeermiddel

Wil je ervaren wat glamping in Nederland bij De Leistert is dan kun je met je eigen kampeermiddel naar de camping komen, hierbij kun je dit aanvullen met een eigen toilet en douche of een van de andere verhuurobjecten. Genieten van de luxe dingen, wist je dat het zelfs mogelijk is om een sauna te huren bij je plaats? Op deze manier van kamperen kom je echt helemaal tot rust, echt even het gevoel hebben dat je er uit bent en kunt ervaren wat luxe kamperen is.

Meer mogelijkheden bij glamping

Ook wanneer je geen eigen middel hebt om te kamperen ben je natuurlijk welkom, genieten van glamping in Nederland bij De Leistert kun je ook met behulp van de camping. Maak gebruik van een glamping tent bijvoorbeeld, een leuke tent die alle voorzieningen heeft die je thuis ook hebt. Maar ook de Safaritent is uitstekend geschikt om in te overnachten en te verblijven, deze tenten hebben geen eigen toilet maar hebben wel als voordeel dat ze dichtbij de sanitairgebouwen staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *